Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

KONTAKT

Tjänster jag erbjuder:

PRIVAT COACHING: Coaching som ger dig verktyg att utveckla tankesätt som gör att du når det du vill. Du får din egen coaching-sida på min plattform vilken du når enkelt via dator och/eller mobil varifrån och när du vill. Du har allt på ett ställe – mål, insikter, nästa steg etc. Coachingen sker på coaching-sidan online och om du önskar finns möjlighet till avstämning via chat.

Läs mer här ->

Boka coaching via bokningssystem här ->

FÖRETAGSLÖSNINGAR: Konsult inom coaching och projektledning med inriktning på förändring och affärs-utveckling. Jag har 21 års erfarenhet som projektledare, chef och leveransledare inom IT. Jag är utbildad ICF Coach med vidareutbildning inom chefsutveckling och ledarskap. Jag brinner för utveckling av smarta digitala processer och att skapa förutsättningar att lyckas med förändrings- och utvecklingsprojekt. Sedan början av 2022 är jag Howspace-partner och använder Howspace som verktyg för att skapa enkla och smidiga digitala lösningar. Läs mer här ->

FÖR DIG SOM COACH: Jag stöttar dig som coach att utveckla och digitalisera din verksamhet. Med smarta klient-ytor kan du hantera mål, progress och uppföljning på ett och samma ställe – vilket gör det överskådligt för dig och dina klienter. Jag använder Howspace som plattform och hjälper dig att utveckla din verksamhet digitalt med hjälp av Howspace, Zenler eller annan plattform.

För mer information: info@ceciliaandren.com